ICA Bankkort MasterCard

ICA Bankkort är ett MasterCard och därför användas överallt där MasterCard accepteras. När du handlar på kortet för du bonus på allt du handlar hos ICA eller Statoil, dock får du inga poäng på varar som ICA butiker endast är förmedlare av som till exempel frimärken, spelprodukter eller varor från systembolaget. På allt annat du handlar får du bonus.

Om du vill kan du ansöka om en kontokredit på upp till 50 000 kronor på ditt ICA bankkort, kortet blir då ett kreditkort. Ett kreditkort kan vara bra att ha om det till exempel dyker upp oförutsedda utgifter i din vardags ekonomi eller om du t.ex. vill köpa en resa och inte har pengarna just nu. Kreditkortet ger dig en extra trygget i din vardagsekonomi.

Som på många andra kreditkort får du en mycket bra reseförsäkring om du väljer att betala din resa med ditt ICA kreditkort. I reseförsäkringen ingår även ett avbeställningsskydd. En annan mycket bra egenskap hos ICA bank eller kreditkort är att uttag ur bankomater utomlands är kostnadsfritt och när du handlar på ditt kort utomlands är det inga valutaväxlinsavgifter. Detta gör ICA bank och kreditkort till mycket bra resekamrater.

När du skaffar ett ICA bankkort får du tillgång till följande tjänster gratis:
– Ett baskonto med bra ränta på dina insatta pengar
– Ett MasterCard som är världens mest accepterade kort
– Internet- och telefonbank med personlig service
– möjlighet att utföra banktjänster i din ICA-butik