ICA Bankkort Plus MasterCard

Med ICA Bankkort Plus MasterCard får du ett mycket bra kreditkort med en räntefri kortkredit upp till 60 dagar (vanliga kreditkort brukar ha en kredittid mellan 30 och 45 dagar). ICA Bankkort Plus ger dig även ICA Bonus på allt du köper med kortet, Överallt (dock får du inga poäng på varar som ICA butiker endast är förmedlare av som till exempel frimärken, spelprodukter eller varor från systembolaget.)

ICA bankkort plus är ett enkelt kort att hantera, när du handlar med kortet på ICA och Statoil eller tar ut pengar i en bankomat kommer pengarna att dras direkt från ditt konto. Men om du handlar någon annan stans kommer pengarna att läggas till din räntefria kontokredit som kreditkortet ger dig tillgång till. I slutet av månaden kommer en faktura på alla dina inköp. Du kan enkelt se vilka köp som är gjorde och får en bra överblick på vilka köp du gjort på ditt kreditkort. När fakturan kommer kan du välja att betala hela, eller skjuta upp en del av betalningen som du vill och självklart betalar du bara ränta på den del du skjuter upp.

Förmåner som ingår i ditt ICA bankkort plus:
För årsavgiften får du ett extra säkerhetspaket, det fungerar som en försäkring som kan ge ersättning vid stöld av kreditkort, kontanter, id-handlingar och/eller nycklar.

När du köper en resa med kreditkortet får du automatiskt en reseförsäkring med avbeställningsskydd på köpet. Bankomat uttag utomlands kostar ingenting, och ICA banken har inga valutaväxlingspåslag på sina kreditkort.

Med ditt ICA Bankkort Plus får du även tillgång till en mängd olika förmåner och rabatter för dig och dina familjemedlemmar.

Med ICA Bankkort Plus får du:
– tillgång till en räntefri kortkredit i upp till 60 dagar
– Ett konto med hög ränta på dina insatta pengar
– Bonus på allt du köper med kortet (ingen bonus på varar som ICA butiker endast är förmedlare av som till exempel frimärken, spelprodukter eller varor från systembolaget.)
– ett extra säkerhetspaket, med kompletterande försäkring
– Rabatter för familjemedlemmar
– MasterCard kreditkort, ett av världens mest accepterade kort
– Internet- och telefonbank med personlig service
– Banktjänster hos din i ICA-butik