Swedbank MasterCard

Betal- & Kreditkort från Swedbank
Med ett bankkort eller betal- och kreditkort har du alltid pengar med dig. Att betala med kort innebär också större säkerhet, både för dig och personalen i butiken. Swedbank har flera olika kort: Swedbank American Express, Swedbank MasterCard och Swedbank Världsnaturkortet MasterCard bland annat.

Swedbank American Express:
Swedbank American Express Kreditkort fungerar precis som ett vanligt kreditkort, alla dina inköp och/eller uttag samlas på en faktura som du får i slutet av månaden, beroende på när i månaden du handlar kan du få upp till 55 dagars helt räntefri kredit.

Swedbank Världsnaturkortet MasterCard:
Gör en insats för miljön varje gång du handlar, Swedbank har tagit fram ett speciellt kreditkort för dig som vill göra något extra för miljön. Kreditkortet är ett vanligt MasterCard men varje gång du handlar skänker Swedbank 50 öre till Världsnaturfonden. Dessutom går 25 kronor av årsavgiften oavkortat till Världsnaturfonden. Det har aldrig varit enklare att tänka lite extra på miljön i din vardagsekonomi.

Swedbank MasterCard:
Swedbank MasterCard ger dig möjligheten att få dina inköp samlade på en månadsräkning. Man kan alltid välja mellan att dela upp ditt inköp under en längre tid eller betala hela fakturan på en gång.

Det finns en massa fördelar med kortet

Du kan handla räntefritt i upp till 55 dagar inom din beviljade köp- och kreditgräns, detta ger dig möjlighet att slå till när rätt tillfälle dyker upp.