GE Money Bank Sverige lanserar Facebook tävling med MasterCard

27 augusti 2012

GE Money Bank Sverige lanserar Facebookbaserad MasterCard-tävling i samarbete med reklambyrån Honesty och webbyrån Stunning. I tävlingen har man som kund möjlighet att vinna tillbaka summan av ett sommarköp till ett värde av 500 kronor. 30 glada vinnare kommer löpande utses över sommaren och man kan som kund tävla hur många gånger man vill.

Allt man som kund behöver göra är att göra ett köp med sitt GE Money Bank Mastercard under perioden 1 juni–31 augusti, ladda upp en glad bild samt skriva en motivering om varför man skulle bli glad av en vinst.

Tävlingen lanseras i samband med att GE Money Bank Sverige lanserar sin första Facebook-sida.

”Genom att finnas på Facebook vill vi öka kunskap och medvetenhet om GE Money Bank på en arena där kunder, jobbsökande och andra målgrupper redan finns. Vi vill ta del av den sociala närvaron och finnas tillgängliga för våra kunder. Dels för att kunna sprida kunskap om våra produkter och tjänster men också för att göra det enklare för våra kunder att ta del av våra erbjudanden och tävlingar”, säger Anna Lindström Marknadsavdelningen GE Money Bank Sverige.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: