Diners Club

Med Diners Club betalkort får du inte bara ett respekterat betalningsmedel som fungerar utmärkt på över 9 miljoner köpställen i över 200 länder. Som kortmedlem hos Diners Club får du även exklusivt tillgång till ett antal unika medlemsförmåner:

Diners Club är ett betalkort utan övre köpgräns, Till skillnad från vanliga kreditkort behöver du därför inte ansöka om en särskild kreditgräns utan du kan använda kortet precis som du vill och till så många köp du själv önskar. Diners Club erbjuder dig den friheten.

Är du en person som är ute och flyger mycket har du möjlighet att slå ihop ditt Diners Club betalkort med ett SAS EuroBonus-kort, på så sätt får du även SAS EuroBonus poäng på alla kortköp. Du får även fri tillgång till alla Diners Clubs VIP-lounger på flygplatser och i storstäder över hela världen med ditt Diners Club betalkort.

Som en unik service för alla våra kunder försöker vi hålla vi reda på vad var och en av Er tycker om och vill ha. Detta för att kunna erbjuda speciella erbjudanden som passar just dig, det kan vara allt från rabatter, konsertförslag eller att öppna en dörr till ett äventyr.

Diners Club har två kort som de marknadsför:

Diners Club Classic Betalkort.
Diners Club Classic Betalkort är Diners enkla men ändå klassiska och smarta kort. I likhet med Diners Clubs övriga kort är det ett betalkort utan övre köpgräns/kreditgräns. Du handlar och får sedan en specificerad faktura i slutet av nästkommande månad. Och om du vill kan du ansluta ett eller flera Familjekort till din maka/make, sambo, registrerade partner och dina myndiga barn.

Snabb fakta om om Diners Club Classic Betalkort:

* Gratis tillgång till alla Diners Clubs lounger på flygplatser och i storstäder över hela världen.
* Reseskydd med Diners Clubs reseförsäkring.
* Unikt utvalda erbjudanden inom dina intresseområden.
* Möjlighet att göra kontantuttag på över 500 000 platser i hela världen.
* Ingen övre köpgräns.
* Inga småbeloppsavgifter, inga aviseringsavgifter

Diners Club Privatkort SAS EuroBonus.
Diners Club andra kort är deras Diners Club Privatkort kombinerat med ett SAS EuroBonuskort. Dessa två kort tillsammans ger ditt ett kort där du kan samla bonuspoäng på alla dina köp, restaurangbesök, taxiresor, eller lunchen allt du handlar ger dig bonuspoäng och hjälper dig där med få ihop poäng till din bonusresa lite snabbare. Varje gång du betalar med ditt kort får du Diners Club Extrapoäng, som omvandlas till SAS EuroBonus-poäng. Hundra kronor ger 15 Extrapoäng.

Snabb fakta om Diners Club Privatkort SAS EuroBonus:
* Bonuspoäng på alla kortköp (gäller endast Privatkort)
* Tillgång till Diners Clubs lounger på flygplatser och i storstäder över hela världen.
* Automatiskt reseskydd av Diners Clubs Förmånsförsäkring.
* För SAS EuroBonus Silver- och Guldmedlemmar ingår även en Reseförsäkring.
* Erbjudanden inom dina intresseområden.
* Möjlighet att göra kontantuttag på över 500 000 platser i hela världen.
* Ingen övre köpgräns.
* Inga småbeloppsavgifter, inga aviseringsavgifter.