GE Money Bank

GE Money Bank skriver på deras sida att deras jobb är att ge dig som kund de banktjänster du behöver som du vill ha dem. Oavsett vem du är eller var du bor. GE Money Bank etablerade sig i Sverige 1993, idag har de ca 300 000 kunder och över 2500 samarbetspartners. Något som gör GE money bank speciellt är deras fokus på kundservice, Av 350 anställda arbetar över 100 med kundservice. Den fördelningen av anställda är smått anmärkningsvärd.

GE Money Bank tillhör en av världens största företag General Electrics som startad av Thomas Edison (uppfinnaren av glödlampan) 1892. Genom en sammanslagning 2004 samlade GE all kompetens kring konsumentlån och finansiering i ett gemensamt bolag – GE Money Bank. GE Money bank fick genom sammanslagningen ett bredare och bättre produktutbud. GE Money Bank vill vara en helhetsleverantör för lån och krediter detta i deras strävan att kunna möjliggöra allt från köp av bil, båt, inredning eller teknik till det där lilla extra i livet.

GE Money bank har både bankkort och kreditkort. GE Money Bank MasterCard är ett kort helt utan årsavgifter eller andra bankiga avgifter. Du kan få upp till 60 dagar utan ränta. Reseförsäkring ingår alltid. Ge Money bank är ett av de mest populära korten då det saknar årsavgift.

Snabb Fakta om GE Money Bank MasterCard:

Diners Club Classic Betalkort
Typ Kreditkort
Årsavgift 0 kr / år
Kreditgräns 10.000 – 100.000 kr
Familjekort finns ej
Aviavgift 0 kr
Årsränta 15,50%
Effektiv Ränta 16,01%
Tillägstjänster 0% Valutaväxlingspåslag

Upp till 60 dagar utan ränta

Reseförsäkring utan extra kostnad

Extra trygghet med Betalningsskydd